DENMARK

Sådan netværker du online

Disse tips vil hjælpe dig. Du vil med stor sandsynlighed møde tusindvis af mennesker gennem dit job eller dine venner, men det betyder ikke nødvendigvis, at du kan skabe gode kontakter og opbygge relationer til dem. Her er de bedste måder at få mest muligt ud af dine internetforbindelser.

Arbejdsgivere ansætter ikke altid den person med det bedste CV og de bedste kvalifikationer

Der er tusindvis af jobs og arbejdsgivere, der leder efter den rigtige person til jobbet. Arbejdsgivere har ofte øje på en kandidat, der har et perfekt CV og perfekt færdighedssæt. Men i virkeligheden bliver de fleste mennesker ikke ansat til deres CV alene. Både virksomhedsejere og personaleledere siger, at de fokuserer meget tid på at lære om.

Nå ud til alle du kender

Det er nemt at sige, at du har venner, men det er virkelig fantastisk at sikre sig, at de stadig er din ven. Også selvom de virker travle eller har mange ting i gang i deres liv. Venner, som du kan dele ting fra dit liv med, lægge planer og få et grin, kan komme ind og ud af dit liv, men der er intet som de venner, du selv får. Vær ikke bange for at spørge dem, om de vil gøre noget, og sæt dig selv derude. Lav en liste over dine nære venner, som du kan stole på.

Bliv involveret

Efterhånden som du tilføjer flere forbindelser, vil dit nyhedsfeed på sociale medier vokse.

Men hvad nu hvis du ville omorganisere dine indlæg efter interesser eller baseret på tidspunktet på dagen? Hvordan ville du vide, hvilke af dine sociale medier-feeds du skal læse? Lad os tage et kig på, hvordan du opretter brugerdefinerede underretninger til Facebook og Twitter, der hjælper dig med at oprette et feed, der er skræddersyet til dine sociale mediers behov og interesser.

Fortæl folk om dine passioner.

Vært Meetups. Engager dig i dit fællesskab og hjælp til at organisere møder, afhængigt af det område, hvor du befinder dig. Del dit eget produktindhold. Du vil blive overrasket over, hvad brugerne er mest interesserede i. Lav videoer. De er nemme at lave, og du vil være i stand til at vise dine evner. Vær aktiv på sociale medier. Ethvert socialt netværk har sine egne nuancer og hver har sin egen brug. Men hvis du vil skabe forbindelse til kunder, investorer og fremtidige kunder, skal du være aktiv på alle netværk. Det inkluderer Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest og endda YouTube!

Facebook forbinder dig med venner, og de venner, der er forbundet med venner, er forbundet med venner. Jeg kan blive ved og ved med eksempler og opfordre dig til at bruge det som et netværksværktøj til at forbedre dit forhold til andre. Pointen med dette er at huske, at dit venskabsnetværk kan gøre en positiv forskel i andres liv, og at ringvirkningen er enorm.

  • Del dette opslag