DENMARK

Topting, som rekrutterere leder efter

Hvis du kan klare dig gennem den første runde af interviews og blive inviteret til anden runde, burde du være ret sikker. Hvis du modtager et opkald fra den ansættelsesansvarlige, forventes det, at du udfører jobbet. Som kandidat bør du være velforberedt og i stand til at formulere, hvad din erfaring og færdigheder er, som ville være af størst værdi for virksomheden.

Hvor god var du på dit tidligere job

Hvor god var du til det? God nok til at få jobbet? God nok til at gøre dig til en værdifuld ansættelse? Hvor god vil du være til det? God nok til at skille sig ud på et fyldt arbejdsmarked? God nok til at få jobbet, men bedre at få en bedre stilling, hvis der er en åbning? Giv rekruttereren mulighed for at vide, hvad du har gjort. Vis, at dit CV er fyldt med hårdt, autentisk arbejde, og at det er repræsentativt for dine sande karriereoplevelser.

Hvad er din oplevelse samlet set?

Har du nogen specialiserede kvalifikationer? Hvad ville gøre dig velegnet til stillingen? Hvad kan du bedst lide og mindst ved jobbet? Hvorfor passer dette job godt til dig?

Nogle huller i din beskæftigelse?

Sørg for, at du er omhyggelig opmærksom på det CV, du sender ind. Selv de mest talentfulde af rekrutterere kan have svært ved at identificere et solidt CV med mange måneders ændring i din ansættelsesstatus. Du vil måske også sikre dig, at du var opmærksom på eventuelle juridiske konsekvenser, hvis du skulle foretage en større ændring i job efter den første ansøgning. Udfyld altid CV'et med ordene "kvalificeret" og "bedst" i objektivfeltet, og understreg altid disse ord i brødteksten.

Pænt visuelt tiltalende CV

Vær unik Vær dig selv, men sørg for, at dit CV er unikt. Hver virksomhed har et andet udseende og fornemmelse, og ansættelsesledere leder efter CV'er, der opfylder deres behov og hjælper dem med at vælge fra den store stak, de modtager hver dag. Hvis du bruger det samme CV-format, er det ikke et godt salgsargument.

  • Del dette opslag