DENMARK

Sådan bruger du Twitter, når du leder efter et job

De fleste mennesker derude i dag får mange jobtilbud hver dag. For at få et job skal de derfor finde en måde at gøre deres jobsøgning mere effektiv på. Twitter kan være et vidunderligt jobsøgningsværktøj. Faktisk er platformen meget brugervenlig og har en nem struktur, som alle kan forstå. Desuden er Twitter fuld af tilbud og muligheder, der kan komme jobsøgende til gode. Så hvis du leder efter et job, eller hvis du leder efter en mulighed, er her et par trin til, hvordan du bruger Twitter.

Få din Twitter-profil til at fungere for dig

Når du har fundet en virksomhed, som du er interesseret i, så tag dig tid til at lave en profil, der er skræddersyet til deres behov. Selv en kort profil på sociale medier kan gøre det trick. Her er et par generelle tips: Få dit navn frem på den mest omfattende måde som muligt. Hvis du har en podcast, skal du tilføje den som en beskrivelse og inkludere et link. Mange virksomheder vil bruge en "bliv forbundet"-knap på deres jobsider og ønsker at se, hvor aktivt dit publikum er.

Følg de rigtige Twitter Hashtags

Tweets sendt fra arbejdsgivere, der har ledige stillinger, er en fantastisk måde at se, hvad virksomheden handler om. Bare sørg for at du følger de rigtige! Der er tusindvis af potentielle arbejdsgivere, som du kan finde gennem Twitter. Tricket er at indsnævre det og finde de bedste.

Følg og engager de rigtige mennesker på Twitter

Følg alle de kundeemner, der viser en vis interesse for dit job. Nævn den virksomhed, du overvejer. Følg bloggere i din valgte branche. Fortæl dem, at du er interesseret i den stilling, de anbefaler. Hvis du ikke ser et svar inden for 24 timer – så er de ikke interesserede.

Opret interessant indhold på Twitter

Twitter, som enhver anden social medieplatform, tilbyder en platform til at interagere med andre. Når du leder efter et nyt job, bør dit navn og dine kontaktoplysninger være velkendte for rekrutteringspersonale. Dette lader dem træffe hurtige beslutninger om, hvorvidt du er en, de vil tale med, og vil passe godt til deres virksomhed.

  • Del dette opslag