DENMARK

Hvad skal du overveje, når du skifter karriere

Måske vil du lære mere, eller vokse på en anden måde, eller lære en ny færdighed. Eller måske har du en ændring i familiedynamikken, eller finder ud af, at det ikke længere kan betale sig at gøre det, du gør nu. Uanset årsagen, indser du pludselig en dag, at det arbejde, du udfører, det arbejde, du har udført, ikke gør dig glad eller gør livet lettere.

Prøv at spare op

Da det er lidt vanskeligere at forudsige, hvad du vil tjene, eller hvor mange penge du skal tjene, er det smart at lægge nogle penge til side nu for at hjælpe med at klare den økonomiske storm. Din startløn vil i høj grad dæmpe dig i de første par år af din nye karriere.

Forbliv engageret

Forpligt dig, når du skifter karriere. Når du beslutter dig for at skifte karriere, bliver du nødt til at forblive stærk mentalt. Hold en plan på plads, der vil støtte dig, når du udforsker, hvad der er derude.

Prøv nye roller

Hvordan ser frivilligt arbejde ud i din karrieresammenhæng? Hvilke roller og ansvar vil du have i den rolle? At give tilbage støtter også andre omkring dig. Dette gælder for alle karriereskift. Når du starter en ny karriere, slutter du dig til folk i en aktivitet og støtter dem. Så tænk på nogle tilbagegivende aktiviteter i den nye rolle, du ønsker at forfølge. Det kan du gøre ved at skabe forbindelse til de personer, der er involveret i aktiviteten, og finde ud af, hvordan du kan være nyttig.

  • Del dette opslag