DENMARK

Sådan finder du et job uden erfaring

Vil du bryde ind i en ny branche, men har absolut ingen erfaring? Nu er det tid til at tage skridt hen imod en karriere inden for teknologi, og hvis du tænker, at dette ville gøre det til en udfordrende situation, har du ret! Men hvis du har nogle grundlæggende datalogiske færdigheder og en stærk evne til at løse problemer, så er det nemmere, end du måske tror, at få et job, der giver dig mulighed for at få succes.

Virkelig arbejde på dit CV

Du bør overveje den type arbejde, du har udført i din fortid, samt de færdigheder, du besidder, for at afgøre, hvad der er relevant for et job, du forfølger. Du har måske mere erhvervserfaring, der matcher et bestemt jobopslag, eller du har måske slet ingen erfaring. Nøglen er at søge så mange stillinger som muligt for at sikre, at du ikke går glip af dit næste job.

Lav din research.

Du kan finde masser af job online, men du skal være sikker på, at virksomheden er legitim. Hvis du går ind på virksomhedens jobhjemmeside, kan du finde ud af, hvor virksomheden ligger, hvor mange der arbejder der i øjeblikket, og hvad arbejdsopgaverne er. Foretag en Google-søgning efter virksomhedens navn og et par nøgleord for at finde andre job, som folk har slået op om virksomheden. Tjek altid virksomhedens referencer.

Start i det små, hvis du ikke har nogen erfaring.

Du vil gerne se bedst ud, så lad ikke dit første job tro, at du kan slippe afsted med at bære en poncho og en sombrero. Når du har en god erfaringsbase under bæltet, så vis hvad du har ved at rykke op i rang.

Brug dine bløde færdigheder, selvom du ikke har nogen erfaring.

For at få en succesfuld jobsøgning er du nødt til at markedsføre dig selv som en, der har ønskværdige egenskaber, ikke en person, der allerede har haft succes. Ansættelsesledere vil gerne vide, hvordan du vil passe ind i virksomhedskulturen, og hvis du har disse træk, vil de finde en måde at få dig til at passe ind.

Mange mennesker starter job med lidt eller ingen erhvervserfaring, så det er vigtigt at vise dine bløde færdigheder ved dine jobsamtaler. Hvis du kan vise din evne til at arbejde som en holdspiller, demonstrere initiativ og fortælle din egen historie, vil du være meget mere tiltalende for at ansætte ledere.

  • Del dette opslag