DENMARK

Sådan finder du et nyt job

Så mange muligheder! Så meget konkurrence! Der er så mange steder at se. Men med en lille indsats og lidt forberedelse kan du skære igennem alt det og finde dit drømmejob. Tænk på det på denne måde: Du kan ikke lære nogen nye færdigheder, hvis du ikke er derude og leder efter et job! Faktisk kan det endda være bedre at se hårdere ud! Overvej din branche og dine færdigheder. Hvis du leder efter et regnskabsjob, hvilke færdigheder har du så, der vil få dig ansat?

Prøv at holde dig organiseret

Du kan gøre dit liv meget lettere ved at organisere dine sociale netværk og onlineoplevelser. Tag et kig på de fem must have tips til at finde et nyt job:

  1. Opret en LinkedIn-konto.
  2. Opret et socialt netværk.
  3. Åbn en Twitter-konto og begynd at engagere dig.
  4. Lav nogle hurtige undersøgelser om industrien.
  5. Netværk.

Mange steder kan du finde et job ved bare at komme ud og give dig til kende.

Bliv ikke ked af det, når du modtager et afslag

I hvert fald i starten. I det mindste burde jeg vide det nu, hvor jeg har tilbragt det sidste årti på eller omkring et kontor, i en branche eller et job. Når du leder efter et nyt job, så lær at acceptere afvisning.

Forskning. Forskning. Forskning.

Det kan virke som en let sag, men det kan hjælpe dig med at indse, at et godt match med din nye arbejdsgiver kun er en søgning væk. Tal med tidligere kolleger. Tidligere kolleger er en stor ressource, når du leder efter nye muligheder.

Perfekt dit CV, og arbejd på din grammatik

Tag dig god tid og sørg for, at det er perfekt. Vend dine svagheder til styrker. Når du finder en færdighed, du ikke er god til, skal du fokusere på at gøre en fremragende til den. Hvis du skriver en e-mail til en potentiel arbejdsgiver, skal du holde din stavning, grammatik og stil konsekvent. Det er sikre tegn på, at du mangler faglighed. Din e-mail skal være velskrevet, informativ og korrekturlæst for at holde fejl på et minimum.

  • Del dette opslag