DENMARK

Sådan finder du et job som Life Coach

I denne artikel lærer du alt om, hvordan du bliver en Life Coach. Du vil lære alt om processen, der fører til at få et job som livscoach. Når du ved mere om processen, vil du vide, hvordan du finder et job som livscoach. Du vil også lære om alle de forskellige jobs, du kan få som Life Coach.

Hvad er en Life Coach?

Du kan tænke på en livscoach som en person, der hjælper folk til at blive det bedste, de kan være. Når du tænker på en livscoach, vil du tænke på en som Chris Brady, en mand, der plejede at være fitnessinstruktør, men så besluttede han at skifte karriere. I stedet for at være fitnessinstruktør blev han livscoach.

Så i stedet for at være fitnessinstruktør blev han livscoach. Han havde masser af kvalifikationer og akkreditiver. Da han ville ind i coaching, startede han ud med nogle korte kurser i psykologi. Han lærte hurtigt, at han godt kunne lide at træne folk. Han kunne se deres potentiale. Han havde evnen til at få folk til at have det godt med sig selv.

Da han lærte kunderne bedre at kende, tænkte han: "Åh, jeg vil gerne tage det her til næste niveau." Han var så opsat på coaching, at han tog nogle kurser i rådgivning. Til sidst blev han certificeret som psykolog, og han fik en kandidat i psykologi. Men han har altid følt, at han havde noget, han gerne ville tilbyde, og der var et hul på markedet for folk, der ønskede at lære om livscoaching.

Det var da han fik ideen til at blive livscoach. Han kunne virkelig godt lide det, han arbejdede hårdt, og han blev den bedste livscoach i Storbritannien

Så kort sagt besluttede han sig for at blive livscoach. Det er, hvad de fleste mennesker, der bliver livscoacher, gør.

Når jeg tænker på en livscoach, tænker jeg på en coach. Men en coach er en person, der arbejder med deres klienter for at opnå det, de ønsker. En livscoach arbejder på en anden måde. Han arbejder med mennesker for at hjælpe dem til at blive det, de gerne vil være. Dette er en lidt anderledes tilgang end en terapeut. Men kernen er den samme.

Som karrierecoach kan du arbejde som freelancer og arbejde som selvstændig entreprenør. Eller du kan arbejde for en virksomhed og arbejde i en officiel egenskab som medarbejder. Du får timelønnet og du kan også få timepris eller fast honorar. For at arbejde for en virksomhed skal du arbejde for dem i en officiel funktion.

Kan du være karrierecoach?

  • Del dette opslag