DENMARK

Sådan finder du et job, hvor du hjælper folk

Inden jeg kom til mit nuværende job, arbejdede jeg i en anden sektor, som gav mig arbejde, der hjalp folk. Men jeg gjorde ikke en forskel eller havde forbindelsen til at påvirke. Jeg følte, at jeg bare var et tandhjul i en maskine.

Jeg tog et job i en for-profit virksomhed med det mål at finde og give kunderne de bedste produkter og kundeservice. Dette ville være det perfekte job for mig, da jeg ikke blev begrænset af min moral.

Jeg opdagede hurtigt, at jeg hadede arbejdet, og uanset hvor meget jeg prøvede, kunne jeg ikke få mig selv til at træffe de beslutninger, der var nødvendige. Jeg indså hurtigt, at jeg hadede at være sælger, og det job var min eneste mulighed. Efter et par uger fortalte jeg min chef, at jeg ville holde op.

At finde et job som oversætter

De leverer oversættelsestjenester, de oversætter dokumentation, de oversætter markedsføringsmateriale, de oversætter juridiske dokumenter, og de laver endda virksomhedsoplæring. Og de har alle brug for oversættere. Det er op til dig at finde den rigtige. Oversættere udfører alle slags opgaver, men en af de mest almindelige og højt værdsatte er at oversætte, og det involverer ofte at arbejde med mennesker.

At finde et job som socialrådgiver

De arbejder for skoler, plejer ældre, hjælper ofre for vold i hjemmet osv. Mens socialt arbejde har været en blomstrende karriere i tusinder af år, og socialfaglige skoler også blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet, er der en stigende mangel på socialt arbejde. arbejdere.

At finde et job som lærer

Hvordan ser det ud for nogle af jer? Måske er du idrætslærer og underviser i rugby, netbold eller fodbold. Du er coachen og psykologen på samme tid. Du engagerer dig i dem, lærer dem at tage ansvar, og de lærer af dig. Er du måske matematiklærer? Måske træner du svømning, måske er du matematikvejleder for skolen. Men hvad nu hvis du ikke vil undervise? Hvad hvis du vil undervise i en anden rolle? Der er altid måder at udforske din lærerkarriere yderligere.

At finde et job som livscoach

Den potentielle klient eller kundekreds leder normalt efter en eller anden form for løsning på hans eller hendes nuværende situation. Folk, der leder efter et karriereskifte, leder efter en karrierecoach, der kan pege dem i den rigtige retning. På en måde er en karrierecoach og en karriererådgiver begge stillinger, der hjælper dig med at identificere, hvad du ønsker i dit liv og lede dig mod at få det.

At finde et job som sygeplejerske

Uanset om det er IV, konstant blodsukkerkontrol, veer og fødsel eller administration af medicin, er sygeplejersker ansvarlige for meget af det, der foregår på et hospital. I gennemsnit tjener en sygeplejerske mellem $35.000 og $52.000 om året. Det er ud over lønnen for mange andre erhverv, men det er stadig langt under det beløb, som læger og advokater kan tjene. Dette job er meget efterspurgt, hvilket betyder, at det sandsynligvis er et godt match for dig.

Så hvilken karriere vil du vælge for dig selv?

  • Del dette opslag