DENMARK

Tips til at fange opmærksomhed

At vide, hvordan man udtaler sig og skiller sig ud fra dine konkurrenter, er nøglen til at skabe et CV, der skiller sig ud fra mængden. Her er nogle tips til at hjælpe dig med det.

Vær kort i dit CV

For mange kandidater er en af de vigtigste dele af ansøgningsprocessen at skrive et kortfattet, overbevisende, men alligevel relevant følgebrev. Mens følgebrevsformatet kan variere fra et college til et andet, er formatet i høj grad baseret på ansøgningernes indhold. En almindelig tommelfingerregel er at inkorporere ansøgerens store, vigtigste præstationer og svar på ansøgningsspørgsmål.

Vær detaljeret

Tilføj relevant erhvervserfaring og uddannelse, der viser dine overførbare talenter, færdigheder og træning til den virksomhed, du søger til. Angiv, hvilken slags opgaver du udførte på projekterne for at vise, at du forstår, hvad der skal til for at fuldføre et bestemt job. Lad din ekspertise vise sig. Brug jargon, hvis det er nødvendigt, til at hjælpe med at forklare, hvordan din erfaring relaterer sig til det job, du søger.

Vær kræsen

Fokuser på oplysninger, der virkelig er relevante for dit karrieremål, og rediger resten. Brug de mere omfattende søgeord på CV'et. Da mange jobsøgningssider straffer kandidater, hvis de bruger for mange søgeord, skal du altid sørge for at inkludere de vigtigste søgeord på dit CV.

Lyv aldrig i dit CV

Være ærlig. Folk kan ikke lide folk, der lyver. Lad være med at køre ned på din oplevelse. Undersælg ikke din uddannelse. Overdriv ikke dine færdigheder. Vær taknemmelig. I slutningen af din karriere kan du være heldig at få en chance for at lave noget virkelig sjovt. Har ambitioner. At være ambitiøs i din karriere betyder ikke, at du ikke kan nyde dig selv eller se humoren i hverdagssituationer. Tro på, at hvad end det er, du gør, er umagen værd. Ethvert arbejde er umagen værd. Især hvis du er rigtig god til det.

  • Del dette opslag