DENMARK

Genoptag-tips til at få bedre resultater på jobsøgningssider

Når du søger job, er der visse trin, du skal tage og gøre det hurtigt for at modtage flest mulige kundeemner.

Det er ikke så svært at finde et job, hvis du ved, hvad du skal gøre. Men hvis du ikke er villig til at udføre det nødvendige arbejde, får du ikke de resultater, du ønsker. De fleste af jobåbningerne er opslået af virksomheder, hvor nogle af annoncerne er for strenge til at opfylde kravene.

Indsend på egen risiko.

At indsende dit CV som en PDF uden grafik, dit navn eller en engangsreference er ikke dit bedste bud. Hvis du er designeren eller udvikleren bag dit eget CV, er der stor sandsynlighed for, at du har fået et rigtig lækkert brugerdefineret design, der viser alle dine professionelle færdigheder. De fleste designere bruger vores branchespecifikke jobsøgningssider til at lave seje CV'er til at dele med deres professionelle netværk, for at få dem et job eller for at imponere en arbejdsgiver. De er ikke klar over, at de utilsigtet skader deres chancer for succes ved at bruge sociale medier.

Brug generiske jobtitler

Hjælper de? Arbejdsgivere tror ikke, at medarbejderne er så glade, som de burde være – selvom de er glade. Ifølge nyere undersøgelser foretaget af Nielsen, føler næsten halvdelen af alle amerikanske arbejdere sig ikke engageret på arbejdet. En engagementsscore er en sammensat målestok, der tager højde for fire adfærdsformer: tillid til virksomheden, tillid til virksomheden, tillid til seniorledelse og glæde ved deres arbejde.

Brug simple ord. Du prøver ikke at imponere folk med dit forfatterskab.

Jeg gætter på, at du ikke prøver at sælge din bog. Du ved ikke, hvad dit publikum vil have. Udfordringen er ikke så meget at imponere folk med din stavning, grammatik, tegnsætning eller uddannelsesniveau, men snarere at give dem dit budskab så klart som muligt. Du kan ikke bare starte med denne forklaring med flere afsnit. Dine læsere vil kun skimme, hvad du har at sige og komme videre.

Liste over dine jobkompetencer

Sørg for at inkludere dine færdigheder og al træning, du måtte have. Dette vil vise arbejdsgiveren præcis, hvad du er i stand til. Jo mere erfaring du har, jo mere værdifuld er du. Opdater dit CV mindst en gang hvert halve år. Dette vil give arbejdsgiverne mulighed for at holde styr på dine færdigheder, og hvordan du vokser. Prøv at få det til at se så godt ud som muligt, mens du stadig er ærlig og autentisk.

Tjek din stavning og grammatik

Det er ikke nemt, men det er åh så givende. Alle skriver forskelligt, men hvis du har grammatiske problemer eller kører på sætninger, er det et klart turn off. Jeg tror aldrig, jeg har fået nogen til at fortælle mig, at de ikke kunne lide min skrivning på grund af en simpel grammatikfejl, men der er mange fantastiske forfattere, der kan have problemer med ét ord. Og med ét ord mener jeg et meget vigtigt, meget grundlæggende ord. Der er kun én. Et komma. Især i dialog. Tænk over, hvor ofte du bruger kommaer i en samtale. Der er også masser af gode sider med gode råd om grammatik.

  • Del dette opslag