DENMARK

Hvad skal man have på til en jobsamtale

Vi foretager alle domme om de mennesker, vi kommer i kontakt med inden for de første få sekunder efter at have mødt dem. Dette vil være en undtagelse, men du kan aldrig gå galt med en sprød hvid skjorte parret med en sort eller marineblå nederdel, sorte eller hvide lædersko og en simpel clutch.

Se hvad andre har på

For eksempel, hvis du arbejder på at opbygge et mere selvsikkert kropsbillede, vil du måske finde en, du kan lide udseendet af i et jakkesæt eller et par skinny jeans. Og så, afhængigt af dit energiniveau og nuværende sindstilstand, kan du sige: "Wow, jeg elsker, at jeg har dette jakkesæt på. Jeg kan ikke tro, hvor selvsikker jeg føler mig!” eller "Wow, jeg elsker, hvordan jeg ser ud i dette outfit, jeg føler mig som en million dollars."

Ring til en ven

Du vil gerne høre deres ærlige feedback – er den for høj eller lys? Er det for afslappet? Skal du have dit hår op eller ned? Dette vil hjælpe dig med at forblive i harmoni med din egen personlige stil såvel som dit folks stil.

Vid, at det tager tid og kræfter

Det tager tid at finde ud af din stil. Skynd dig ikke, for hvis du prøver for meget tøj, kan du føle dig som et fjols.

Få en bedre kropsholdning ved at træne dagligt

De fleste mennesker træner som en hobby og ikke en fast rutine. Faktisk opfylder kun 8% af amerikanerne de anbefalede træningsretningslinjer. Så det er vigtigt, at du inkluderer regelmæssig motion i dit liv. Hvis du virkelig vil være sund, så start et træningsprogram med det samme. Det kan virke svært i begyndelsen, men du vil takke dig selv for at gøre det senere.

  • Del dette opslag